TAPAHTUMAT

KERHOT kevät 2022, katso täältä >>

Tilaisuuksiin osallistuessasi varaudu esittämään koronapassisi. Joissakin tapauksissa vaaditaan myös henkilöllisyystodistus.

TAMMIKUU 2022

Ma 17.1. klo 14.00, ”Guled & Nasra”, elokuvateatteri Diana, Humalistonkatu 3. Lipun hinta 9 € maksetaan teatterin lippukassalla. Ilmoittautumiset viimeistään pe 14.1. Helkky Vesteriselle helkkyvesterinen@gmail.com.
Katso traileri>>

HELMIKUU 2022

Ti 1.2. klo 11.00. Sirkustaitoja rohkeille senioreille. Turun Sirkus ry, Eerikinkatu 7. Tule kokeilemaan sisäliikuntaa hauskalla tavalla! Mukaan sisäliikuntavaatteet, jalkineet ei pakolliset. Hinta 10 €. Ilmoittautumiset ja maksut viim. to 27.1.

Ma 7.2. klo 12.00 Brunssi, Walo Rooftop Bar, Wiklundin kattobaari. Noutopöytä-tyyppisesti rakennettu buffet, jossa ei ole lämmintä ruokaa. Hinta 24 € , maksetaan paikan päällä. Ilmoittautumiset viimeistään pe 28.1. Lisätietoa».

Peruutettu! Ti 8.2.2022. ”Joutsenlampi”, Kansallisbaletti, Helsinki. Lähtö klo 16.00 tuomiokirkko­aukiolta. Retken hinta 120 €, johon sisältyy bussimatka, balettiliput permantopaikoilta sekä paluumatkalla pieni yöpala bussissa. Ilmoittautumiset matkanjohtaja Katariina Saarnille katariina.saarni@gmail.com, 040 7506475 ja maksut yhd. tilille viim. to 13.1.– Joutsenlammella on pitkä historia Suomen kansallisbaletissa, joka esitti sen ensimmäisenä teoksenaan sata vuotta sitten. David McAllisterin uusi, suomalaisille katsojille suunniteltu koreografia kunnioittaa teoksen pitkiä perinteitä. Joutsenlampi aloittaa oikeutetusti Kansallisbaletin satavuotisjuhlavuoden tammikuussa 2022. Katso lisää>>

La 19.2. klo 14.00. Amadeus,Turun Kaupunginteatteri. Fiktiivinen tarina Antonio Salierin ja Wolfgang Amadeus Mozartin erimielisyyksistä Itävallan hovissa. Lippu 44 €. Ilmoittautumiset Harri Lehtiselle ilmo.tsso@gmail.com ja maksut yhdistyksen tilille viimeistään pe 21.1. Katso lisää>>

Pe 25.2. klo 19.00. ”Lokki”, Kaarina-Teatteri. Anton Tšehovin näytelmä kepeänä ja värikylläisenä tulkintana. Kahvit väliajalla. Hinta 30 €. Ilmoittautumiset ja maksut viim. ti 25.1. Lähtö klo 18.15 tuomiokirkkoaukiolta. Ilmoita, jos tulet omalla kyydillä. Katso lisää»

MAALISKUU 2022

Ti 1.3.- to 3.3. Hyvä olo -kurssi, Kisakeskus, Fiskars. Hinta 150 €. Ilmoittautumiset ja maksut viim. pe 28.1. Lähtö klo 8.30 tuomiokirkkoaukiolta. Tutustutaan uusiin liikuntalajeihin, rentoudutaan, vahvistetaan lihaskuntoa ja tasapainoa sekä viihdytään mukavassa seurassa. Katso lisää»

La 12.3. Juusto ja viini-brunssi Matmalmen-ravintolassa Paraisilla. Hinta 82 €. Ilmoittautumiset Katariina Saarnille katariina.saarni@gmail.com ja maksut yhdistyksen tilille viimeistään pe 25.2. Lähtö: Turku, linja-autoaseman tilausajolaituri klo 13.20, Piispanristi, pikavuoropysäkki klo 13.30,  Kaarina, palolaitoksen pysäkki klo 13.35. Vastuullinen tapahtumajärjestäjä J & M Launokorpi Oy. – Ravintola Matmalmen on yhteistyössä paraislaisen Jordkällaren-yrityksen kanssa koonnut herkullisen kattauksen juustoisia ruokia, joihin sopivat viinit tuovat oman pienen lisänsä. Ruokailun kuluessa kerrotaan valmistukseen käytetyistä tuotteista. Katso menu »

Pe 25.3.2022. ”Vie meren tuoksuun” Porin teatteri . Lähtö klo 10.00 tuomiokirkko­aukiolta. Menomatkalla kahvit Raumalla Kontion kahvilassa. Teatterin jälkeen lounas. Hinta 68 €. Ilm. ja maksut viimeistään pe 25.2. Matkanjohtajana Katariina Saarni. – Dramatisoitu konsertti vie katsojat meren äärelle Lasse Mårtensonin unohtumattomien sävelien siivittämänä. Konsertissa kuullaan rakastettuja klassikoita, joihin lukeutuvat mm. Myrskyluodon Maija, Laiskotellen ja Kaikki paitsi purjehdus on turhaa. Katso lisää>>

SUUNNITTEILLA MATKAT Lofooteille (kesäkuussa) ja Sisiliaan (lokakuussa)

ILMOITTAUTUMISET JA MAKSUT

Ilmoittaudu Harri Lehtiselle (ellei toisin ole ilmoitettu) ilmo.tsso[@]gmail.com tai p. 040 083 1838 (ma-pe klo 10–18). Sähköpostilla ilmoittautuessasi anna myös puhelinnumerosi. Viestiisi saat aina vastauksen, oletko mahtunut mukaan vai et.

Maksut Turun seudun senioriopettajien tilille Danske Bank FI09 8200 4710 5997 65, ellei toisin ole ilmoitettu.

Kaikkiin tapahtumiin voit ottaa mukaasi avecin, vaikka hän ei olisikaan jäsen. Maksaessasi kirjoita Viesti-kohtaan maksamasi tapahtuman nimi + kaikkien osallistujien nimet. Maksa jokainen tapahtuma omana maksunaan.

Huomioi, että joudumme maksamaan teatteri- ja konserttiliput etukäteen. Jos peruutat osallistumisesi ilmoittautumisajan jälkeen, palautamme lipun hinnan vain, jos jonotuslistalla on tulijoita. Jos varalla ei ole ketään, voit itse hankkia tilallesi jonkun toisen.

Lippujen jako:
Teatteriliput jaetaan bussissa, jos mennään Turun ulkopuolelle.
Turun teattereissa ja konserteissa liput jaetaan noin puoli tuntia, viimeistään 10 min, ennen tapahtuman alkua ala-aulassa, lipunmyynnin tai ulko-ovien lähettyvillä

Bussimatkat:
Seuraa viranomaisten suosituksia maskien käytöstä!

Kun lähdemme Tuomiokirkkoaukiolta, voit myös ilmoittaa nousevasi bussiin Helsingin suuntaan mentäessä Paraistentien risteyksen jälkeiseltä pikavuoropysäkiltä (110-tie, nro 6135) ja Tampereen suuntaan mentäessä joko Kaerlantien risteyksen jälkeiseltä pikavuoropysäkiltä (Pohjoiskaari, nro 1579) tai Loimaalla valtatie 9:n pysäkiltä (Loimaa th).

Matkojen suunnittelusta ja toteutuksesta vastaavat hallituksen kanssa yhteistyössä Katariina Saarni katariina.saarni[@]gmail.com p. 040 750 6475 tai Seija Somerpalo seija.somerpalo[at]gmail.com p.  050 089 9930.

KÄVELYT

Seniorikävelyt ovat liikuntavastaavien (Leena Paukio ja Maarit Rousi) vetämiä kunnon ylläpitämiseen tähtääviä reippaita ulkoilutapahtumia.
Kulttuurikävelyillä on kulttuuriteema ja mukana on yhdistyksen kustantama asiantuntijaopas (Seija Somerpalo ja/tai Leena Tiusanen). Etenemisvauhti on rauhallisempi.

VESIJUMPASTA LISÄPUHTIA PÄIVÄÄN

Vesijumppa pidetään Caribian kuntouintialtaassa, jossa jalat yltävät pohjaan. Liikkeet vedessä ovat pehmeitä ja tehokkaita, siksi nivelystävällinen vesijumppa sopii erinomaisesti myös kuntoutujille sekä selkä- ja niskaoireisille. Vesijumppaan ovat tervetulleita niin naiset kuin miehet! Vesijumppa on monipuolista ja tehokasta liikuntaa, joka sopii mainiosti kaiken ikäisille, kokoisille ja kuntoisille. Yhteyshenkilö Seppo Mattila, 050 573 0420.

TIEDOTUS

OVATKO YHTEYSTIETOSI AJAN TASALLA?
Pyydämme ilmoittamaan muutoksista sihteerille tsso.sihteeri[@]gmail.com tai p. 050 448 7733.
Jos haluaisit saada meiltä sähköpostia, mutta et jostain syystä ole sitä saanut, pyydämme ilmoittamaan asiasta sihteerille.

FACEBOOK-RYHMÄ
Ryhmässä voi viestitellä toinen toisilleen, kertoa kuulumisia, jakaa kuvia jne. – tai vain seurata mitä muut kirjoittavat. Ryhmä on vain jäsenille, muut eivät sisältöjä näe. OHJEITA

Katso myös JÄSENKIRJEET

SÄHKÖINEN JÄSENKIRJE JA TAPAHTUMAKALENTERI
Aiemmin olemme lähettäneet jäsenkirjeen ja tapahtumakalenterin kaikille postitse kahdesti vuodessa: tammikuussa ja elokuussa. Osa jäsenistämme on kuitenkin ollut sitä mieltä, että nykyaikana sähköinen viestittäminen olisi ekologisempaa.
Paperikirjeiden lähettäminen on myös työlästä ja kallista, koska yhdistyksellä on tällä hetkellä (8/2021) noin 1270 jäsentä.
Jos siis voit omalta osaltasi jatkossa harkita tyytyväsi pelkkään sähköiseen viestintään, pyydämme ystävällisesti ilmoittamaan siitä sihteerille tsso.sihteeri[at]gmail.com. Jos tulet myöhemmin katumapäälle, voit siitäkin ilmoittaa sihteerille.

VALOKUVIA LEIKEKIRJAAN
Kun käyt yhdistyksen tilaisuuksissa tai matkoilla, lähetä kuvia ja tarinoita leikekirjaa varten tsso.leikekirja[at]gmail.com

Tapahtumia muissa yhdistyksissä
Opetusalan Seniorijärjestö OSJ ry
Salon senioriopettajat ry
Lounaisrannikon senioriopettajat ry

TSSO ry:n menneitä tapahtumia
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015