TAPAHTUMAT

KERHOT, katso täältä >>

Tilaisuuksiin osallistuessasi varaudu esittämään koronapassisi. Joissakin tapauksissa vaaditaan esittämään myös henkilöllisyystodistus.

JOULUKUU 2021

La 4. – ke 8.12.
Pohjois-Saksan tunnelmalliset joulutorit. Matka tehdään Finnlinesilla kohteena Lübeck ja Wismar. Lähtö la 4.12 klo 11.30 tuomiokirkkoaukiolta. Matkan hinta 610 – 695 € hytti­luokasta riippuen, ilmoittautumiset syntymäaikoineen ja maksut pe 29.10. mennessä. Vastuullinen matkanjärjestäjä J&M Launokorpi Oy. Matkanjohtajana Seija Somerpalo. Katso päivitetty ohjelma>>

Su 5.12. Jukka Puotila Show, Teatteri ProVinssi, Salo. Hinta 40 €, sisältää kuljetuksen reitillä Loimaa-Turku-Salo ja takaisin, konserttilipun ja kahvit. HUOM! LÄHTÖ LOIMAALTA, Osuuspankin pysäkiltä klo 13.00 ja Turusta tuomiokirkkoaukiolta noin klo 14.00. Ilmoittautumiset ja maksut viimeistään to 4.11. Matkanjohtajana Katariina Saarni. Katso lisää>>

To 9.12. klo 14.00. Joulujuhla Aitiopaikalla, Valtion Virastotalo, Itsenäisyydenaukio 2, Turku. Joululounaan tunnelmaa kohottamassa mezzosopraano Essi Luttinen, säestäjänä Petri Haapasalo. Hinta 25 €. Ilmoittautumiset (myös ruokarajoitteet) ja maksut viim. ti 30.11.

La 11.12. Porin teatteri:Sidotut – Järjen ja tunteen tyttäret II”. Lähtö klo 10 tuomiokirkko­aukiolta. Menomatkalla kahvit Raumalla Kontion kahvilassa. Teatterin jälkeen lounas Raatihuoneen kellarissa. Hinta 68 €. Ilm. ja maksut viim. ke 10.11. Matkanjohtajana Katariina Saarni. Katso lisää>>

Ti 14.12. klo 14.00. ”West Side Story”, elokuvateatteri Diana, Humalistonkatu. 3. Lipun hinta 9 € maksetaan lippukassalla. Ilmoittautumiset viimeistään pe 10.12. Helkky Vesteriselle helkkyvesterinen@gmail.com
Lisätietoa>>
Katso traileri>>

VUOSI 2022

TAMMIKUU 2022

Pe 28.1.2022. ”Vie meren tuoksuun” Porin teatteri . Lähtö klo 10.00 tuomiokirkko­aukiolta. Menomatkalla kahvit Raumalla Kontion kahvilassa. Teatterin jälkeen lounas. Hinta 68 €. Ilm. ja maksut viim. ti 21.12. Matkanjohtajana Katariina Saarni . – Dramatisoitu konsertti vie katsojat meren äärelle Lasse Mårtensonin unohtumattomien sävelien siivittämänä. Konsertissa kuullaan rakastettuja klassikoita, joihin lukeutuvat mm. Myrskyluodon Maija, Laiskotellen ja Kaikki paitsi purjehdus on turhaa. Katso lisää>>

HELMIKUU 2022

Ti 8.2.2022. ”Joutsenlampi”, Kansallisbaletti, Helsinki. Lähtö klo 16.00 tuomiokirkko­aukiolta. Retken hinta 120 €, johon sisältyy bussimatka, balettiliput permantopaikoilta sekä paluumatkalla pieni yöpala bussissa. Ilm. ja maksut viim. ti 21.12. Matkanjohtajana Katariina Saarni .
Joutsenlammella on pitkä historia Suomen kansallisbaletissa, joka esitti sen ensimmäisenä teoksenaan sata vuotta sitten. David McAllisterin uusi, suomalaisille katsojille suunniteltu koreografia kunnioittaa teoksen pitkiä perinteitä. Joutsenlampi aloittaa oikeutetusti Kansallisbaletin satavuotisjuhlavuoden tammikuussa 2022. Katso lisää>>

HUHTIKUU 2022

La 23.–ke 27.4. 2022. UPEA LYON – MUUTAKIN KUIN KULINARISTIEN MEKKA. Hinta 1.850 € (min 30 osallistujaa). Majoitus 2 h huoneissa (1hh lisämaksusta). Sitovat ilmoittautumiset viim. ti 30.11. Kon-Tiki Toursiin VAIN sähköpostilla groups.turku@kontiki.fi. Ilmoita nimesi (kuten passissa), postiosoitteesi, puh.numerosi, sähköpostisi sekä huonekaverisi ja mahdolliset erikoisruokavaliot. Ennakkomaksu 400 €/hlö laskutetaan joulukuussa, loppumaksu 6 viikkoa ennen matkaa. Matkan­johtajana Seija Somerpalo. Vastuullinen matkanjärjestäjä Kontiki Tours. Katso lisää>>

SUUNNITTEILLA MATKAT Lofooteille (kesäkuussa) ja Sisiliaan (lokakuussa)

ILMOITTAUTUMISET JA MAKSUT

Ilmoittaudu Eija Ketolalle (ellei toisin ole mainittu) ilmo.tsso[@]gmail.com tai p. 050 528 1783 (ma-pe klo 10–18). Sähköpostilla ilmoittautuessasi anna myös puhelinnumerosi. Viestiisi saat aina vastauksen, oletko mahtunut mukaan vai et.

Maksut Turun seudun senioriopettajien tilille Danske Bank FI09 8200 4710 5997 65, ellei toisin ole ilmoitettu.

Kaikkiin tapahtumiin voit ottaa mukaasi avecin, vaikka hän ei olisikaan jäsen. Maksaessasi kirjoita Viesti-kohtaan maksamasi tapahtuman nimi + kaikkien osallistujien nimet. Maksa jokainen tapahtuma omana maksunaan.

Huomioi, että joudumme maksamaan teatteri- ja konserttiliput etukäteen. Jos peruutat osallistumisesi ilmoittautumisajan jälkeen, palautamme lipun hinnan vain, jos jonotuslistalla on tulijoita. Jos varalla ei ole ketään, voit itse hankkia tilallesi jonkun toisen.

Lippujen jako:
Teatteriliput jaetaan bussissa, jos mennään Turun ulkopuolelle.
Turun teattereissa ja konserteissa liput jaetaan noin puoli tuntia, viimeistään 10 min, ennen tapahtuman alkua ala-aulassa, lipunmyynnin tai ulko-ovien lähettyvillä

Bussimatkat:
Seuraa viranomaisten suosituksia maskien käytöstä!

Kun lähdemme Tuomiokirkkoaukiolta, voit myös ilmoittaa nousevasi bussiin Helsingin suuntaan mentäessä Paraistentien risteyksen jälkeiseltä pikavuoropysäkiltä (110-tie, nro 6135) ja Tampereen suuntaan mentäessä joko Kaerlantien risteyksen jälkeiseltä pikavuoropysäkiltä (Pohjoiskaari, nro 1579) tai Loimaalla valtatie 9:n pysäkiltä (Loimaa th).

Matkojen suunnittelusta ja toteutuksesta vastaavat hallituksen kanssa yhteistyössä Katariina Saarni katariina.saarni[@]gmail.com p. 040 750 6475 tai Seija Somerpalo seija.somerpalo[at]gmail.com p.  050 089 9930.

KÄVELYT

Seniorikävelyt ovat liikuntavastaavien (Leena Paukio ja Maarit Rousi) vetämiä kunnon ylläpitämiseen tähtääviä reippaita ulkoilutapahtumia.
Kulttuurikävelyillä on kulttuuriteema ja mukana on yhdistyksen kustantama asiantuntijaopas (Seija Somerpalo ja/tai Leena Tiusanen). Etenemisvauhti on rauhallisempi.

VESIJUMPASTA LISÄPUHTIA PÄIVÄÄN

Vesijumppa pidetään Caribian kuntouintialtaassa, jossa jalat yltävät pohjaan. Liikkeet vedessä ovat pehmeitä ja tehokkaita, siksi nivelystävällinen vesijumppa sopii erinomaisesti myös kuntoutujille sekä selkä- ja niskaoireisille. Vesijumppaan ovat tervetulleita niin naiset kuin miehet! Vesijumppa on monipuolista ja tehokasta liikuntaa, joka sopii mainiosti kaiken ikäisille, kokoisille ja kuntoisille. Yhteyshenkilö Seppo Mattila, 050 573 0420.

TIEDOTUS

OVATKO YHTEYSTIETOSI AJAN TASALLA?
Pyydämme ilmoittamaan muutoksista sihteerille tsso.sihteeri[@]gmail.com tai p. 050 448 7733.
Jos haluaisit saada meiltä sähköpostia, mutta et jostain syystä ole sitä saanut, pyydämme ilmoittamaan asiasta sihteerille.

FACEBOOK-RYHMÄ
Ryhmässä voi viestitellä toinen toisilleen, kertoa kuulumisia, jakaa kuvia jne. – tai vain seurata mitä muut kirjoittavat. Ryhmä on vain jäsenille, muut eivät sisältöjä näe. OHJEITA

Katso myös JÄSENKIRJEET

SÄHKÖINEN JÄSENKIRJE JA TAPAHTUMAKALENTERI
Aiemmin olemme lähettäneet jäsenkirjeen ja tapahtumakalenterin kaikille postitse kahdesti vuodessa: tammikuussa ja elokuussa. Osa jäsenistämme on kuitenkin ollut sitä mieltä, että nykyaikana sähköinen viestittäminen olisi ekologisempaa.
Paperikirjeiden lähettäminen on myös työlästä ja kallista, koska yhdistyksellä on tällä hetkellä (8/2021) noin 1270 jäsentä.
Jos siis voit omalta osaltasi jatkossa harkita tyytyväsi pelkkään sähköiseen viestintään, pyydämme ystävällisesti ilmoittamaan siitä sihteerille tsso.sihteeri[at]gmail.com. Jos tulet myöhemmin katumapäälle, voit siitäkin ilmoittaa sihteerille.

VALOKUVIA LEIKEKIRJAAN
Kun käyt yhdistyksen tilaisuuksissa tai matkoilla, lähetä kuvia ja tarinoita leikekirjaa varten tsso.leikekirja[at]gmail.com

Tapahtumia muissa yhdistyksissä
Opetusalan Seniorijärjestö OSJ ry
Salon senioriopettajat ry
Lounaisrannikon senioriopettajat ry

TSSO ry:n menneitä tapahtumia
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015