VAMOS TURKU etsii vapaaehtoisia

Tule nuorelle ruotsi- tai matikkakummiksi

Hei sinä vapaaehtoistoiminnasta kiinnostunut, haluaisitko antaa aikaasi ja tukeasi ruotsin tai matematiikan opinnoissa 16-29 -vuotiaalle nuorelle? Vamos Turku etsii vapaaehtoisia ruotsin kielen tai matematiikan taitajia nuorten tueksi.

  • Taitavana kummina toimiminen on vapaaehtoista ja voit antaa nuorelle tukea itsellesi sopivan määrän, esimerkiksi kerran viikossa, joka toinen viikko tai vaikka kerran kuukaudessa. Toiminta perustuu molemminpuoliseen vapaaehtoisuuteen sekä vastavuoroisuuteen ja luottamukseen.
  • Nuoret saavat itselleen oman kummin, jonka kanssa opiskella tavoitteidensa ja toiveidensa mukaisesti. Nuoret voivat olla peruskoulussa, jatko-opinnoissa tai tarvita hetkellisesti tukea muun muassa pääsykokeisiin valmistautuessa. Kummitoiminta mahdollistaa nuorille tasavertaisen mahdollisuuden yksilölliseen tukeen ja valmennukseen toivomassaan oppiaineessa. Kummitoiminta antaa mahdollisuuden myös ylisukupolviselle ystävyydelle. Vapaaehtoisille toiminta tarjoaa merkityksellisen ja strukturoidun muodon auttaa omien voimavarojen mukaan sekä yhteisön, jossa toteuttaa vapaaehtoistyötä.
  • Kummit tapaavat nuoria Vamos Turun tiloissa, Yliopistonkatu 6. (käynti Multavierunkatu 4). Sitä ennen on kummeille kummikahvit, jolloin vapaaehtoiset voivat vaihtaa kuulumisia ja kokemuksia kummina olosta. Kummina voi halutessaan toimia myös osittain tai täysin etänä. Kummina saat perehdytyksen vapaaehtoistehtävään ja joukon toisia kummeja ympärillesi!
  • Taitavien kummien toiminta on rahoitettu tällä hetkellä Eschner-säätiön ja Johanna & G. A. Petrelius -säätiön varoin. Palvelu on opiskelijoille maksutonta ja vapaaehtoista.

JOS KIINNOSTUIT, KYSY LISÄÄ: Taitavat kummit -koordinaatio: p. 050 479 8461